Zirkonyum Kaplama Nasıl Uygulanır?

Zirkonyum Kaplama Nasıl Uygulanır?

Zirkonyum Kaplama Nasıl Uygulanır?

Zirkonyum Kaplama Nasıl Uygulanır?

Zirkonyum Kaplama Nasıl Uygulanır?
09 Haziran 2022 - 00:03

Zirkonyum Kaplama Nasıl Uygulanır?

 

İzmir zirkonyum sektörü porselen kaplamalarının modasını geride bırakıyor. Zirkonyum kaplama porselen kaplama metodu ile aynı benzer şekilde uygulanır. Kalıp alınma, laboratuvar aşaması ve yerleştirmesi aşamalarından geçerek tamamlanır.

Zirkonyum Kaplama Avantajları Nelerdir?

 

İzmir zirkonyum kaplama son derece faydalı bir uygulamadır. Kaplama diş porselen olduğunda çoğu zaman dış etinde rahatsızlık meydana gelir. Fakat zirkonyumda böyle bir reaksiyon gözlenmez. Ayrıca, zirkonyum ışık geçirgenliği sayesinde doğal dişe en yakın his veren malzeme olduğu için tercih edilmesi gerekmektedir.

Zirkonyum Kaplama Kimler için Uygundur?

 

Zirkonyum, kaplama yapılması gereken her bireye uygundur. Hiçbir sınırı yoktur.

Zirkonyum Kaplama Yaptıranlar Memnun mu?

 

İzmir zirkonyum yaptıran her birey son derece memnun olarak kliniklerde ayrılıyor.

Kaplama Sırasında Ağrı Olur mu?

 

İster zirkonyum olsun ister porselen kaplama olsun, ikisinde de acı hissedilecek bir konu yoktur.

Kaplama İşlemi Ne Kadar Sürer?

 

Kaplama işlemi en aşağı 2 seans süresi kadar devam eder.

İmplant Diş Kimler İçin Uygundur?

 

İmplant, ağzındaki dış sayısında eksilme meydana gelen her birey için uygundur. Ergenlik çağına gelmiş ve büyük sağlık problemleri olmayan herkes için İzmir implantyaptırmak uygundur. İzmir diş estetiği sektöründe kendini kanıtlamıştır.

İmplant Diş Faydaları Nelerdir?

 

İzmir implant yaptırmak birçok konuda ağız sağlığınız için uygundur. Dişlerde yer değiştirme eğiliminin önüne geçerek, çarpıklıklara engel olursunuz. Bu da dolaylı olarak diş çürüklerinin de önüne geçmiş olmak demektir. Çiğneme konusunda doğal diş gibi rahatlık sağlayacaktır. Her açıdan mükemmel olan yeni nesil ağız tedavisi mutlaka gerekli görüldüğünde aksatılmadan yapılmalıdır.

İmplant Diş Yaptırmadan Önce Nelere Dikkat Edilmelidir?

 

İzmir implant yaptırma aşamasında doktorlara zorluk çıkarmamak gerekir. Çünkü kalıp alınma işlemi işin temelini oluşturur. Doğru kalıp ile daha rahat dişlere sahip olursunuz. Diğer bir konu da dişin yapıştırılmasıdır.

İmplant Diş Tedavisi Kaç Aşamadan Oluşur?

 

1.      İmplant tedavisi için hastaya önce anestezi işlemi yapılır. Tedavi edilecek bölge temizlenir ve diş çekilir. İmplantın yerleştirileceği kemik bir kesi ile ortaya çıkarılır. Kemikte bir delik açılır ve implant yerleştirilir. İmplant diş eti dokusu ile kapatılır ve bölge dikilir. Eksik dişin üzerine geçici bir restorasyon da yerleştirilebilir. Nakil tedavisinin aşamaları ilerledikçe ilk hazırlıkla karşılaşıyoruz.

2.      İmplant yapımının ilk aşamasından sonra çene kemiğinin büyüyüp dental implant yüzeyi ile kaynaşmasını beklemek gerekir. Hastanın durumuna göre bu süre 6 aya kadar uzayabilmektedir.

3.      İmplant tedavisi sırasında kemik büyümesi sona erdikten sonra desteğe ihtiyaç duyulursa, abutment diş implantına takılır, diş eti dokusu ile sarılır ve dikilir. Yaklaşık 2 hafta sonra, alan iyileşmelidir.

4.      Kalıp alınır ve hareketli, sabit veya yapay dişlerden ikisinin kombinasyonu ile uygulanmasına karar verilir.

5.      Son olarak implant tedavisi sırasında porselen taç takılmalıdır. Yapay dişler vidalanarak veya yapıştırılarak yerine yerleştirilir. Tedaviden sonra diş birkaç hafta içinde konumuna alışacak ve iyileşme süreci olacaktır.

İmplant Neden Tercih Edilmeli?

 

İmplant, dış eksikliği sebebi ile hayat kalitesi düşmüş herkes için son derece uygundur. Çiğneme, gülüş, sağlık, çürük, çarpıklık gibi kötü durumların basınıza gelmemesi için uygulanmalıdır.

Diş Estetiği Nedir?

 

Diş estetiği, gülüp konuşurken rahatsızlık hissi veren diş ve ağız duruşunuzu düzeltmek için uygulanan bir takım işlemler bütünüdür.

Diş estetiği denildiğinde akla ilk gelen şey gülüş tasarımıdır. Yaşadığımız bu yüzyıldaki güzellik algısına en yakın dişe sizleri kavuşturmak için yapılan bir takım işlemlere dış estetiği denir. İzmir diş estetiği sizi hayal ettiğiniz görünüme kavuşturur.

Diş Estetiği Nasıl Yapılır?

 

Diş estetiği hastanın ağız sağlığına ve çekilen filmlere göre komplike değerlendirilen bir işlem bütünüdür gerekirse implant, diş eti estetiği, zirkonyum kaplama, köprü, dolgu, kanal tedavisi gibi şeyler uygulanabilir.

Diş Estetiği Tedavisi Yöntemleri Nelerdir?

 

Estetik diş yöntemleri arasında en popüler olan yöntemler; Bunlar porselen kaplamalar, tam seramik kaplamalar, diş implantları gibi yöntemlerdir. Ayrıca porselen diş dolguları günümüzde en popüler yöntemlerden biridir.

Diş Estetiği Sonrası Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

Diş estetiği sonrası, sert gıdalardan uzak durmak gerekir. Diş etinize bir estetik işlem uygulanmış da bir süre tuzlu su gargarası yapılmasında fayda olacaktır. Ek olarak diş sağlığınıza çok dikkat etmelisiniz.

Diş Estetiği Fiyatları

 

Diş estetiği kesinlikle tek bir fiyata tâbi değildir. Çünkü her bireyin ağız sağlığı ve şekli bir değildir. İzmir diş estetiğisizlere en uygun fiyatları verecektir.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum