İngilizce İş Görüşmesi

İngilizce İş Görüşmesi

İngilizce İş Görüşmesi

İngilizce İş Görüşmesi

İngilizce İş Görüşmesi
15 Aralık 2022 - 21:15

İngilizce İş Görüşmesi

İşletme sahipleri iş başvurusunda bulunan kişilerden İngilizce iş görüşmesi konusunda belli bir seviyeye sahip olmalarını talep edebilirler. Bu sebeple yapılan iş görüşmelerinde o kişilerin ne derece de bir yabancı dil seviyesine sahip olduklarını anlamak için bazı uygulamalar yapılır. Ancak bazı işletmeler bu konuda daha kesin ve net sonuçlar almak için yabancı dil seviyesini IM İngilizce Mülakat gibi profesyonel firmalardan yardım talep ederler. Firmamız işletme sahiplerine işe alım sürecinde yardımcı olarak iş başvurusu yapan kişilerin İngilizce konusunda tam olarak hangi seviyede olduklarını belirlemektedir. Deneyimli ve üst seviye İngilizce bilgisine sahip olan kişiler tarafından yapılan bu kontroller işe alım işlemlerinde işverenlerin en doğru seçimlerini yapmalarına olanak tanımaktadır.

Uluslararası ilişkileri olan iş yerlerinde İngilizce veya diğer dilleri bilen personel sayısı mutlaka yeterli olmalıdır. Bu sayede dünyanın her yeri ile iletişim kurabilmek ve işlerini daha hızlı ilerlemesini sağlamak mümkün olabilir. Bu tarz iş yerlerinde iş verenlerin en çok yaşadıkları sorunlardan biri de yeterli dil seviyesine sahip personel bulamamaktır. Özellikle yapılan başvurularda kişilerin dil seviyelerinin İngilizce iş görüşmesi ile nasıl belirleneceği veya hangi kriterlere dikkat edileceği çok önemli olabilir. Eğer başvuruları değerlendirme konusunda sıkıntı yaşanırsa o zaman IM İngilizce Mülakat gibi deneyimli ve profesyonel firmalardan yardım alınabilir.

Tüm Pozisyonlar İçin Profesyonel İngilizce İş Görüşmesi

Uzun zamandan bu yana bu alanda verdiği hizmetler ile iş verenlerin tam olarak aradıkları kriterlere sahip olan çalışanları İngilizce iş görüşmesi ile bulabilmelerine yardımcı olan firmamız tüm süreci profesyonel bir şekilde yürütmektedir. İş başvurusu yapan adayların hem yazılı hem de sözlü bir şekilde değerlendirildiği firmamız iş hayatında 53 farklı pozisyona göre değerlendirme yaparak sonuçları iş verenlere rapor olarak sunabilmektedir. 7/24 online olarak yapılan bu işlemlerde amacımız başvuru yapan kişilerin İngilizce konusunda ne seviyede olduklarını tam olarak belirlemek ve başvurdukları pozisyon için doğru kişi olup olmadıklarını anlayabilmektir. Online olarak yapılan sınavlarımızda adayların hem yazma hem de konuşma seviyeleri deneyimli personellerimiz tarafından tam olarak belirlenebilmektedir.

Bizden aldıkları bilgiler ışığında başvuruları daha sağlıklı bir şekilde değerlendirebilen iş verenler bu sayede işe alım kararlarını da kendilerinden emin bir şekilde verebilmektedirler. Kendi alanında hem dünyada hem de ülkemizde öncü isimlerden biri olan firmamız genel olarak bir online İngilizce seviye tespit platformudur. Yaptığımız online sınavlarda adaylarımız için dil bilgisi, paragraf tamamlama, dinleme ve konuşma gibi farklı yöntemler kullanılmaktadır. Bu sayede o kişinin İngilizce konusunda eksikleri olup olmadığı veya iş başvurusuna uygun olup olmadığı tam olarak anlaşılabilmektedir. Bu sayede iş verenler işe aldıkları kişiler için ileri de doğacak ilave eğitim masraflarının da önüne geçmiş olabilirler. Sizde işe alım sürecinde daha doğru seçimler yapmak için IM İngilizce Mülakat ile iletişime geçerek İngilizce iş görüşmesi hakkında profesyonel destek alabilirsiniz.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum