Burun Estetiği (Rinoplasti) Ameliyatı

Burun Estetiği (Rinoplasti) Ameliyatı

Burun Estetiği (Rinoplasti) Ameliyatı

Burun Estetiği (Rinoplasti) Ameliyatı

Burun Estetiği (Rinoplasti) Ameliyatı
15 Haziran 2022 - 14:57

Burun Estetiği (Rinoplasti) Ameliyatı

En avantajlı estetik uygulamalarından olan burun estetiği bu nedenle profesyonel klinikler tarafından da tavsiye edilir. Özellikle burun şeklinizden memnun olmadığınızda bu ameliyatı güvenle yaptırabilirsiniz. Çünkü burun estetikleri bugün daha pratik bir şekilde yapılır. Yüksek teknolojik cihazlar üzerinden burnunuza kusursuz bir şekilde şekil verilir. Bu işlem doğrudan deneyimli estetik merkezi uzmanı tarafından yapılır.

Bu kapsamda hayal ettiğiniz incelikteki buruna sahip olmanız mümkündür. Burun estetikleri bugün ayrıca daha ucuz fiyatlar üzerinden uygulanır. Fiyat tarifeleri her ne kadar doktor klinikleri arasında farklılık gösterse de, en iyi kliniklerde ek ücretsiz olarak sunulur. Ayrıca burun estetiklerinde ödemenizi ister nakit ister tüm banka kredi kartlarınız üzerinden de yapabilirsiniz.

Rinoplasti yani burun estetiği sadece burundaki biçim ve işlev sorunlarının giderildiği bir ameliyat türüdür. Diğer estetik uygulamalarda olduğu gibi burun estetiği fiyatları birkaç yıl öncesine oranla bugün her bütçeye uygundur. Bu nedenle burun estetikleri yaptırmadan önce burun estetiği fiyatları takip etmenizde yarar söz konusudur.

Rinoplasti hem kadın hem de erkeklere uygulanabilir. Bu tedavi uygulaması ilk çıktığında daha çok kadınlar tarafından tercih ediliyordu. Fakat modern çağımızla birlikte dış görünümüne önem veren birçok erkekler tarafından da burun estetikleri ameliyatı yoğun olarak tercih edilmeye başlandı.

Bu ameliyat modeli ilk çıktığında daha çok Avrupa ülkelerinde yaygındı. Fakat yoğun ilgi görmesi sebebiyle birkaç yıl içerisinde diğer ülkelerde de hızlı bir şekilde yayılmaya başlandı.

Burun Estetiği (Rinoplasti) Nasıl Yapılır?

Burun estetikleri hızlı fakat sağlıklı bir şekilde uygulanır. Bu nedenle burun estetiği acele edilmesini gerektiren durum yoktur. Bu tedavide ilk olarak burun kenarlarından kesiler açılır. Bu kesiler üzerinden burun içerisine giriş sağlanır. Böylece burun içerisinden kemik veya dokular törpülenerek burun estetiği tamamlanır. Bu işlem burun estetiği fiyatları sunulan doktor kliniklerince garanti kapsamında uygulanır.

Burun Estetiği Kimlere Uygulanır?

Burundaki biçimden rahatsız olan herkese burun estetiği güvenle uygulanır. Bu işlem sadece buruna biçim vermek açısından uygulanmaz. Bunun haricinde burunda oluşan etlerin alınmasını da kapsar. Bu nedenle burun estetiği fiyatları sonrasında buru etleri de bu ameliyatla birlikte yok edilir.

Burun Estetiği Sonrası Nelere Dikkat Edilmeli?

Burun estetiklerinden sonrasında burun darbeler karşısında korunmalıdır. Bu kapsamda riskli ortamlardan uzak durulmalıdır. Burun tamponu ameliyattan 1-2 hafta sonrasında sadece doktor tarafından alınmalıdır. Bu işlemin hasta veya hasta yakınları tarafından uygulanması burun kanamalarına neden olabilir. Burun iyice iyileşinceye dek kesinlikle yüz ve göğüs üstü yatış pozisyonundan da uzak durulmalıdır. Burunla mümkünse temas edilmemelidir.

Burun (Rinoplasti) Estetik Ameliyatı Sonrası İyileşme Nasıl Olur?

Burun yani rinoplasti estetik ameliyatı sonrasında iyileşme ortalama olarak 3 ay içerisinde meydana gelebilir. Fakat bu durum tam anlamıyla oluşması açısından 1 yıllık sürece ihtiyaç duyulur. Burundaki morluk ve ödemler ise ortalama olarak 1 hafta içerisinde etkisini kendiliğinden kaybeder.

İstanbul’da Kaç Gün Kalmalı Ve Kaç Gece Hastanede Kalmalıyım?

Burun estetikleri daha çok İstanbul kliniklerinden alınır. Çünkü Türkiye’nin en profesyonel estetik merkezleri daha çok bu ilimizde yer alır. Bu kapsamda rinoplasti ameliyatınız için bu ilimizi tercih edebilirsiniz. Burun estetikleri için İstanbul’da sadece 2 gün kalmanız yeterlidir. Operasyon bitiminde doktorunuz vurgulamadıkça hastanede kalmanız gerekmiyor.

Hasta Ne Zaman Taburcu Olur?

Hasta ortalama olarak ameliyattan 12 saat sonrasında taburcu edilir. Gerek duyulması durumunda burun estetikleri ameliyatından sonra hasta 24 saat kadar hastanede dinlendirilebilir.

Estetik Sonrası Hastasında Çok Ağrı Olur Mu? Morluk Ya da Şişlik Olur Mu?

Estetik sonrası hastasında genel olarak aşırı bir şekilde ağrı olmaz. Morluk ve şişlik görülmesi doğaldır. Bu yan etkiler birkaç günde etkisini kaybeder.

Burun Estetiği Fiyatları

Bu kapsamda rinoplasti randevusu öncesinde bu ameliyatın fiyatı hakkında bilgi elde edebilirsiniz. Burun estetikleri ameliyatı randevusunu ise doğrudan estetik ve plastik merkezinden oluşturabilirsiniz. Dilediğiniz günde burun estetiği fiyatları bakabilirsiniz.

https://serifyavuz.com/burun-estetigi-rinoplasti/bilgi için hemen tıklayın.

YORUMLAR

  • 0 Yorum