Mide Balonu ve Yöntemleri

Mide Balonu ve Yöntemleri

Mide Balonu ve Yöntemleri

Mide Balonu ve Yöntemleri

Mide Balonu ve Yöntemleri
15 Haziran 2022 - 15:01

Mide Balonu ve Yöntemleri

Mide balonları adından da anlaşılacağı üzere mideye takılan tıbbi özel bir balon türüdür. Bu ürün doğrudan ağız kanalı üzerinden de uygulanır. Bu kapsamda şişirilmiş mide balonu ağrısız bir şekilde uygulanır. Bunun haricinde obezite ameliyatı estetik ve plastik merkezi tarafından uygulanır.

Garantili mide balonu doktor klinik merkezinden uygulanır. Bu özel tedavi işlemi doğrudan midenizin daha düşük düzeyde yemek almasını sağlar. Tamamen tıbbi bir işlem olan mide balonları bugün daha pratik bir şekilde uygulanır. Böylece zaman kaybı yaşamazsınız. Ayrıca obezite ameliyatı gibi tüp mide balonları da profesyonel anlamda uygulanır. Böylece tedavilerde yan etkiler görülmez.

Mide Balonu Nasıl Uygulanır?

Mide balonları ek ücretsiz olarak uygulanır. Bu nedenle tüp mide ameliyatı net fiyatlar üzerinden alabilirsiniz. Yüksek kalite standartları üzerinden mide balonu uygulanır. Bu tedaviler ayrıca her yaştan hastalara uygulanabilir.

Yutulabilir Mide Balonu Nasıl Takılır?

Yutulabilir mide balonu sadece doktorunuz tarafından takılır. Bu ürün mide ya da uygun görülmesi durumunda ağız kanalı üzerinden takılır. Doğrudan yutulabilir olması sebebiyle en çok tercih edilen tedaviler arasında yer alır. Bunun haricinde obezite ameliyatı bu kapsamda yer alır.

Mide Balonu Fiyatları

Ev ya da işletmenizin konforunda mide balonları fiyatlarına göz atabilirsiniz. Bu kapsamda tüp mide ameliyatı bugün 81 ilimiz üzerinden de fiyatı incelenir. Ayrıca obezite ameliyatı doktor klinik merkezinden fiyatına bakabilirsiniz.

Tüp Mide Ameliyatı Kimlere Uygulanır?

Tüp midelerin ameliyatları özellikle aşırı yemek yeme alışkanlığına ve obezite hastalığına maruz kalan hastalara uygulanır. Bu nedenle mide balonu başlı başına tedavi uygulamasıdır.

En Sık Hangi Mide Küçültme Ameliyatı Yapılıyor?

En sık mide balonları, obezite ameliyatı ve tüp mide cerrahileri uygulanır. Her üç tedaviler de basit olarak uygulanır.

Tüp Mide Ameliyatı Olanlar Ne Kadar Kilo Veriyor?

Tüp mide ameliyatı olanlar ortalama olarak 5 ila 30 kg arasında fazla kilo atabiliyor. Bu nedenle en etkili tedavilerdir.

Tüp Mide Ameliyatı Kaç Yaşına Kadar Yapılır?

Tüp mideli ameliyatları ortalama olarak 70 yaşına kadar uygulanabilir. Bu nedenle uzun yaş aralığında dahi güvenle uygulanır.

Tüp Mide Ameliyatından Sonra Nasıl Beslenilmeli?

Tüp mideli ameliyattan sonrasında mutlaka aşırı yağlı beslenilmemelidir. Bunun yerine günlük az yağlı ve taze sebze ve meyveler bolca tüketilmelidir.

Obezite Tedavisi İçin Ameliyat Çeşitleri

Obezite tedavisi için ameliyat türleri arasında tüp mide cerrahisi, mide balonları ve obezite ameliyatları yer alır.

Obezite Ameliyatı Sonrası Bilinmesi Gerekenler

Obezite, tüp mide ameliyatı sonrasında mutlaka günlük düzenli olarak egzersizler yapılmalıdır. Fazla yağlı beslenmeden uzak durulmalıdır. Dışarıdan hazır fasd food besin türleri satın alınmamalıdır. Bunun yerine günlük düzenli olarak taze sebze ve meyvelerden bolca tüketilmelidir.

Obezite Cerrahisi Ameliyatı Nasıl Etkili Oluyor?

Obezite cerrahisi ameliyatı hızlı ve etkin olarak etkisini gösteriyor. Henüz ilk seanstan itibaren gözle görülür düzeyde fazla yağlarınız eritiliyor. Böylece daha fit bir bedene sahip oluyorsunuz.

Obezite Cerrahisi Sonrası Ne Kadar Sürede Ne Kadar Kilo Verilir?

Obezite ameliyatı sonrasında ortalama olarak 30 gün içerisinde 15 kilogram oranında fazla kilo atılabilir.

Obezite Cerrahisi Sonrası Ne Zaman İşe Dönmek Mümkün?

Bu süreç klinik merkezleri arasında farklılık gösterir. Kalitesiz bir klinik üzerinden obezite ameliyatları yaptırdığınızda ameliyat sonrasındaki 7 gün içerisinde iş hayatınıza dönmeniz mümkündür. Bu da zaman kaybı yaşamanız demektir. Bu nedenle mutlaka en iyi klinik merkezinden bu ameliyatı olmalısınız.

Obezite başlı başına ciddi bir kilo hastalığıdır. Tedavi edilmediğinde daha ciddi hastalıklara zemin hazırlar. Bu nedenle obezite hastalığı belirtilerinde hemen doktorunuz üzerinden gerekli tanı ve tedavi yöntemleri almalısınız. Obezite ameliyatı sadece 2-3 gün sonrasında iş hayatınıza dönebilirsiniz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum