Göğüs Estetiği Yöntemleri Nelerdir?

Göğüs Estetiği Yöntemleri Nelerdir?

Göğüs Estetiği Yöntemleri Nelerdir?

Göğüs Estetiği Yöntemleri Nelerdir?

Göğüs Estetiği Yöntemleri Nelerdir?
15 Haziran 2022 - 14:51

Göğüs Estetiği Yöntemleri Nelerdir?

Evinizin konforunda meme büyütme ameliyatı randevusu alabilirsiniz. Bunun için sadece profesyonel estetik ve plastik uzmanıyla görüşme sağlamanız yeterlidir. Göğüs büyütme ameliyatları bugün ülkemizde de son derece yaygındır.

Özellikle gebelik ve çocuk emzirme dönemleri sonrasında birçok kadınlar doğrudan daha kaliteli bir yaşama sahip olmak için meme küçültme ve diğer göğüs ameliyatlarını tercih ediyor. Bu ameliyat türlerinin tercih edilmesinin birçok nedenleri söz konusudur.

Basit olarak uygulanması ve ek ücretsiz olması hastaların her yönden avantajlı kalmasını sağlar. Meme büyütücü ameliyatlar üzerinden kadınlar ayrıca daha sağlıklı bir cinsel hayata da sahip oluyor. Çünkü küçük ve sarkık göğüsler eşlerin birbirinden kaçmasına neden olabiliyor.

Meme Büyütme Estetiği

Birçok avantajları olan meme büyütme estetiği adından da anlaşılacağı üzere küçük veyahut sarkık memelerin sağlıklı bir şekilde ameliyat üzerinden büyütülmesidir. Bu nedenle meme büyütme estetiği herhangi yan etkileri yoktur.

Diğer estetik uygulamalarında olduğu gibi meme büyütmeci ameliyatları da doğrudan yüksek teknolojili ortam üzerinden uygulanır. Bu kapsamda hastalar herhangi acı durumu hissetmeden ameliyatını başarılı bir şekilde yaptırıyor.

Meme Büyütme Hangi Durumlarda Yapılır?

Göğüs büyütme operasyonları birçok durumlarda yapılır. Bunlar arasında meme büyütme göğüslerin anormal bir şekilde küçük ve sarkık olması ilk sırada yer alır. Her iki durum kadınların iş ve sosyal hayattan da geri çekilmesine neden olur. Bu nedenle meme küçültme ya da diğer operasyonların uygulanabilmesi için bu sorunların hasıl olması gerekir.

Meme Büyütme Yöntemleri Nelerdir?

Göğüs büyütme ameliyatlarında birçok farklı tedavi seçenekleri de sunulur. Bu kapsamda meme küçültme gibi memelerin büyütülmesi daha hızlı yapılabilir. Bu yöntemler arasında; cerrahi müdahale,vakum ve enjeksiyonla doku verilmesi,meme büyütme egzersizleri uygulanması biçiminde sıralanabilir. Doktorunuz durumunuza göre en uygun meme büyütücü yöntemleri size sunacaktır.

Meme Küçültme Öncesi Hazırlık Detayları Nelerdir?

Meme küçültmeler en çok uygulanan meme estetiklerinden biridir. Bu nedenle meme küçültmeameliyatı için de memelerinizin küçük olması şarttır. Bu ameliyat öncesinde basit birkaç hazırlık yapılması yeterlidir. Çünkü meme küçültme ameliyatı gibi diğer meme estetik ameliyatlarının da başarılı geçmesi gerekir.

Bu doğrultuda ameliyattan öncesinde mutlaka kaliteli uyku alınması ve ilaç kullanımına ara verilmesi gerekir. Yüksek tansiyon ve diyabet ilaçları kullanılması durumunda ilgili durum hakkında sadece hastalığa bakan doktor bilgilendirilmelidir.

Meme Küçültme Sonra Nelere Dikkat Edilmeli?

Meme ufaklaştırma sonrasında da dikkat edilmesi gerekenler söz konusudur. İlk olarak hastalar meme dikleştirme ya da memenin küçültülmesi ameliyatı sonrasında verilen ilaçları düzenli olarak kullanması gerekir. Operasyondan 15 gün sonrası boyunca göğüsüstü yatış pozisyonundan uzak durulmalıdır. Bunun yerine 15 gün boyunca yırt veya yan pozisyon üzerinden yatılması daha uygundur.

Meme Dikleştirme Nasıl Yapılır?

Göğüslerin daha dik olması birçok kadınların hayalidir. Fakat bu durum sadece tıbbi anlamda uygulanan meme dikleştirme operasyonu üzerinden uygulanabilir. Bu nedenle memelerinizin daha toparlanmış ve dik olması açısından göğüs dikleştirme ameliyatından faydalanabilirsiniz. Bu operasyonda sadece göğüslerin altından yumuşak ve kaliteli göğüs dolgusu yani silikon ürünü yerleştirilir. Bu ürün göğüs uçlarının daha dik olmasını sağlar.

Meme Dikleştirme Kimler Olmalı?

Sarkık ve küçük göğüsleri olanlar doğrudan meme dikleştirme ameliyatı olabilir. Göğüslerin daha dik olması hastalarda yüksek özgüven oluşturur. Böylece hayatın her alanında kendileriyle daha barışık kalabilirler. Göğüs dikleştirme ameliyatlarında yaş kriterleri söz konusu değildir.

Meme Dikleştirme Yöntemleri Nelerdir?

Göğüs dikleştirme tedavileri oldukça fazladır. Bu nedenle meme dikleştirmeci tedavileri en çok tavsiye edilen yöntemlerdir. Bu yöntemler arasında cerrahi müdahale ön planda yer alır. Bu ameliyat türü üzerinden memeler daha da pratik bir şekilde dikleştirilir. İkinci tedavi yöntemi olarak da dolgu tedavisidir.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum