Soğuk Lipoliz Uygulaması Nasıl Yapılır?

Soğuk Lipoliz Uygulaması Nasıl Yapılır?

Soğuk Lipoliz Uygulaması Nasıl Yapılır?

Soğuk Lipoliz Uygulaması Nasıl Yapılır?

Soğuk Lipoliz Uygulaması Nasıl Yapılır?
15 Haziran 2022 - 14:11

Soğuk Lipoliz Uygulaması Nasıl Yapılır?

Lokal fazlalıkların giderilmesinisoğuk lipolizsağlar. Bu sayede kişilerin bölgesel fazlalıklarından kurtulmasına yardımcı olur.

Soğuk Lipoliz Kimlere Uygulanır?

Bu yöntem vücudunun belli bölgelerinde beslenme ve egzersiz ile eritilemeyen yağlar bulunan kişiler tarafından yaptırılabilir.

Soğuk Lipoliz Hangi Bölgelere Uygulanır?

Soğuk lipoliz yöntemi karın yanları ve altı, karın, kalça, gıdı, kol altı, iç ve dış bacak, kalça, basen, sırt yanları, diz üstü gibi alanlara uygulanabilir.

Soğuk Lipoliz Sonrasında Neler Oluşur?

Soğuk lipoliz ağrısız ve acısız bir yöntemdir. İnsanlar işlemden sonra normal yaşamlarına rahatlıkla dönebilirler.

Soğuk Lipoliz Tedavisi Kaç Seans Sürer?

Soğuk lipoliz işleminin yalnızca tek seans gerçekleştirilmesi mümkün olur.

Lazer Epilasyon Nedir?

Lazer epilasyon işlemi kişilerin istenmeyen kıl ve tüyden kurtulmasına yardımcı olan bir yöntemdir. Bu işlem her yaştan kadın ve erkeğe rahat bir şekilde uygulanabilir. Lazer epilasyonda kıl rengi ve yapısı, lazer epilasyon cihazının özelliklerine göre işlemden alınacak başarı değişiklik gösterebilir.

İstenmeyen kıl ve tüylerden kalıcı şekilde kurtulmak için lazer epilasyonsıklıkla kullanılan bir yöntemdir. Lazer ışınları cilde zarar vermeden direkt olarak kıl köklerine etki eder. Bu işlemde kıl kökü kalıcı olarak tahrip edilir.

Lazer Epilasyon Nasıl Yapılır?

Lazer epilasyon işlemi vücudun her bölgesine güvenli bir şekilde uygulanabilir. Bu işlemler son derece detaylı ve hassas olduğundan insanların cilt yapısının zarar görmesi gibi bir durum söz konusu olmaz. Lazer epilasyon işlemlerinde kişilerin kıl köklerine lazer dalga boyları gönderilir. Bu şekilde kıl kökünde bir harabiyet meydana gelir.

Lazer Epilasyon Kimler İçin Uygundur?

Lazer epilasyon işlemleri 12 yaşından sonra güvenli bir şekilde gerçekleştirilebilen bir işlemdir. Olağandışı durumlarda yaş sınırının aşağı çekilmesi de mümkündür. Özellikle yüz bölgesinde gerçekleştirilen lazer işlemlerinde kişilerin yakından takip edilmesi ve işlemin daha detaylı gerçekleştirilmesi gerekir.

Lazer Epilasyon Hangi Bölgelere Uygulanır?

Bu işlem vücuttaki tüm kıl ve tüylere kolay bir şekilde uygulanabilir. Yüz bölgesinde göz ve kulak içi hariç her alana rahat bir şekilde uygulanması mümkündür.

Lazer Epilasyon Fiyatları

Lazer epilasyon işlemi uygulanan bölge ve işlemin kaç seans süreceğine bağlı olarak farklı fiyatlarda olabilir.

Hydrafacial Nedir?

Hydrafacial yaşlanma karşıtı olan bakım yöntemleri arasında yer alır. Bu yöntem akne, cilt yenileme, leke tedavisi gibi farklı işlemler için kullanılabilir. Cihaz vakum yöntemi ile çalışarak cildin derinlemesine temizlenmesine yardımcı olur.

Hydrafacial Nasıl Uygulanır?

Yöntem ağrı ve acı hissetmeden gerçekleştirilir. Hydrafacialhücre metabolizmasını ve yenilenmesini hızlandırma özelliğine sahiptir.

Hydrafacial Uygulaması Ne İşe Yarar?

Hydrafacial çevresel faktörlerin yanında, uzun süre güneşlenme, yanlış makyaj uygulamaları, cilt tipine uygun olmayan kozmetik ürünleri kullanımı nedeniyle kapanan gözeneklerin giderilmesine yardımcı olur.

Uygulamadan sonra kişilerin özel bir bakım yapılmasına gerek kalmaz. Gerekli görülmesi halinde kişilere peeling uygulamaları da yapılabilir. Bu yöntem hassas, yıpranmış ve kuru ciltlere de rahatlıkla uygulanabilir.

Hydrafacial Cilt Bakımı Yöntemleri

Bu işlemde vakumlu vortex ile derinlemesine cilt temizliği gerçekleştirilir. Vakum ya da solüsyon ile gerçekleştirilen peeling ile leke, siyah nokta, akne gibi istenmeyen görünümler giderilir. Peptit, hyaluronik asit, nemlendirici, antioksidan solüsyonlar ile cildin hızlı bir şekilde nemlendirilmesi sağlanır. LED teknolojisi ile cildin sıkılaştırılması ve bakterilerin yok edilmesi sağlanır.

Hydrafacial Uygulama Avantajları

Bu işlem her yaştan kişiye rahatlıkla uygulanabilir. İnce çizgilerin ve kırışıklıkların giderilmesine yardımcı olur. Cildin nem dengesinin korunmasını sağlar. Cildin elastikiyetinin artmasına yardımcı olur. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum